Que arribi l'agost feixuc i mandrós que ens fa recordar la bellesa del temps que passa a poc a poc. Que arribi l'agost vital i enganxós per treure'ns les presses i recuperar la tendresa del mon.

jueves, septiembre 08, 2005

Amics per sempre!

No sabien el que es feien...venien d'altres mitjans de comunicació...només Efe i El Punt sabiem el que ens esperava. Prada els va donar la benvinguda...i tots van quedar tarats! Ho vulguin o no, un raconet del seu cor ja és més catalanista radical.. i és que l'UCE deixa llavor.

D'esquerra a dreta, i de dalt a baix: Homer (Mosquis!), Odei (Prada també ho porta a la sang, és massoquista, i treballa eternament per l'UCE), Xevi (Alias "Deco", va voler escalar el Canigó, però una xica de ses Illes li va parar els peus), Jesús (Aquests mosquits de Prada, sempre deixen rastre al coll!), Maria (el 50% del diari de Prada), Jordi (a l'UCE 2006 vindrà pilotant un avió), Maties (recordarem per sempre més el seu aniversari formatgero a la sala de premsa), Quim (un dels tres mosqueters de l'UCE, si hi ha alguna dona que es resisteix, cap problema, tenim altres canyes), Joan (el mestre! el nou Bono! l'artista!), Xevi (més conegut a Efe com a J.D., i en petit comitè com a l'home tortuga), i Àngela (va poder sobreviure a tants machotes! Això es mereix un premi).

martes, septiembre 06, 2005

Els «entranyables» de 2004

Ei! Va ser un any molt entranyable...millor que el primer (per la meva part, és clar). Van sortir bones amistats, però que amb el temps... :( s'ha anat apagant el foc de Prada... però tot i així s'han fet sopars! Fins i tot un dinar "cunilleru"...impresionant!

D'esquerra a dreta: Xevi (como no, el "submarino de l'ABC i La Razón), Clara (una rúbia muy peligrosa! :) Alma y cuerpo de l'equip 2004), Dr. Aira (especialista que va a Mas i tiu que arribarà molt lluny) i el Jordi (de recullir la "caca" dels conills, a ficar-se la corbata per treballar per "la Caixa", això sí que és una carrera meteòrica!).

jueves, septiembre 01, 2005

Have a nice day!

Parlar de la música dels Bon Jovi és parlar de la Banda Sonora de la vida de moltes persones i de no només una generació, sinó de dos. Amb més de 20 anys de carrera musical, nou discos d'estudi editats, més de 100 milions de discos venuts en tot el món, 2500 concerts realitzats a 50 països, tres nominacions als premis Grammy....la banda de Nova Jersey és sens dubte una de les bandes de rockinternacional més importants de l'actualitat i de la història.