Que arribi l'agost feixuc i mandrós que ens fa recordar la bellesa del temps que passa a poc a poc. Que arribi l'agost vital i enganxós per treure'ns les presses i recuperar la tendresa del mon.

miércoles, abril 12, 2006

La Copa, cap a Saragossa!

Tothom diu que el Reial Saragossa és el favorit per guanyar la Copa del Rei. L'equip aragonès s'ha guanyat aquesta consideració per la seva trajectòria copera en les darreres edicions i més encara en l'edició d'aquest any, en la qual li han anat tocant els rivals més forts possibles en cada sorteig. Les proves superades per a arribar fins a la final del Bernabéu no van ser senzilles des de l'inici. Eliminar a l'Alacant i al Xerès (líders de Segona B i Segona A, respectivament) va requerir dels penals, és a dir apurant fins el final. Posteriorment va arribar el pitjor: l'Atlètic de Madrid, el Barça (tan de bo sigui campió d'Europa) i el Reial Madrid (històric 6 a 1 a la Romareda). Ha quedat ben clar que el Reial Saragossa ha estat el millor en aquesta Copa del 2005-06, en eliminar tot solet els "dos grans” del futbol espanyol. Encara no fa 20 anys del gol de Rubén Insulsa i avui el Saragossa pot aconseguir el cinquè títol en aquestes dues dècades. I en el segle XXI, el domini és contundent. El triomf donaria el tercer trofeu al Reial Saragossa. L'equip aragonès s'acostaria, a més, a un fet històric: la conquesta del trofeu en propietat, que s'atorga al guanyar tres títols consecutius o cinc alterns. L'actual Copa està en joc des del 91, i el Saragossa destacaria amb quatre triomfs. Així doncs està molt a prop d'obtenir-la. L'Espanyol ha arribat a la final després d'entrar directament a vuitens, superant només a Getafe, Cadis i Deportivo –evidentment rivals molt més febles–, i amb una situació molt delicada a la Lliga, a només dos punts de les places de descens. El títol no està guanyat, encara queden 90 minuts de joc i els futbolistes del Reial Saragossa han de ser molt conscients d'això. A un partit, les confiances es paguen molt cares, però tampoc cal amagar ara que el Saragossa és millor equip i que porta el cartell de favorit (vulgui o no vulgui). Molta sort! I a veure si el rodolí es fa realitat: "Esta copica, pa la Pilarica"!

3 Comments:

Anonymous Anónimo said...

Osties tu... ahir nava amb tu, però el putu César la va tornar a liar. 0 parades i expulsat... garn perdedor de finals! en fi...
Hey maku, cap reflexió sobre les eleccions italianes???? Volem alguna cosa sobre el Caimán o il tratore!!
Saludus!
Javi

10:19 a. m.

 
Anonymous Anónimo said...

Avui ja som divendres i queda clar que la Copa a Saragossa no hi és pas. Aquest bloc, a part de no encertar-la, està molt caducat. I ara, el torn del Palamós. El torn per baixar, és clar.

10:18 p. m.

 
Blogger ÒSCAR PINILLA said...

Enganyatall...No entraré en cap discusió... ja veig que busques polèmica i no la tindràs. Visca el Palamós, Visca el Saragossa, i fotet la prepotència per on et càpiga...Per cert! L'Espanyol campió de la Copa i l'any que ve a la UEFA, però jugant a Segona A.

4:15 p. m.

 

Publicar un comentario

<< Home